Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

vineri, 9 martie 2012

PREŞEDINTELE TRAIAN BĂSESCU A AJUNS REPREZENTANTUL F.M.I PENTRU ROMÂNIA ?


Dacă vă mai surprinde ceva la Traian Băsescu ei bine aflaţi că domnia sa ajuns se pare neoficial reprezentantul României din partea F.M.I. Vă veţi întreba cum şi de ce această constatare a mea .Ei bine dacă toată lumea a uitat acum câteva luni în urmă reprezentantul F.M.I. ,  Jrffrey Franks pe atunci a venit în România pentru negocieri şi una din aşa zisele cerinţe a lui ca reprezentant era „scăderea numărului de angajaţi în sectorul bugetar ,sau micşorarea salariilor” .
Tot atunci spre aducerea aminte a domniilor voastre a participat la o sindrofie unde a mâncat şi a băut pe gratis urmare fiind avertismentul primit la întoarcere de la şefii lui . Se pare că de atunci D-l preşedinte traian Băsescu i-a luat locul ,nu ştiu dacă si leafa dar locul sigur deoarece nu şi-ar fi permis să iasă să anunţe cu surle şi trâmbiţe majorări de salarii la bugetari ,crearea de noi locuri de muncă la mineri , repornirea agriculturi şi a altor ramuri pe care domnia sa de 20 şi ceva de ani le-a făcut praf şi pulbere încă de când era doar ministrul ( a se vedea transporturile şi alte ramuri pe unde domnia sa a trecut şi a lăsat urme adânci ).
Ei bine poate cineva să nege că domnul nostru preşedinte Traian Băsescu înainte cu doar câteva luni de alegeri oferă mită electorală prezidenţială ,el care anul trecut tot în urma unei vizite a FMI ne anunţa că s-a terminat cu mita electorală de partid . Poate nu am înţeles noi bine atunci domnia sa se referea la mita de partid nu la cea prezidenţială. Dar sigur nu ar fi putut să facă acest anunţ dacă nu avea girul de la FMI şi cum ar fi putut să îl aibă decât deţinând şi această funcţie înaltă de reprezentant FMI al României . Dacă nu este aşa atunci tot ce a spus despre FMI cum că aceştia sun „ babau” cel rău care face numai rele României a fost o minciună şi că de fapt el era cel care propunea cum ,cât şi la cine să taie din salarii ,câţi şi de unde să se facă disponibilizările în funcţie de cum era înjurat în piaţă sau la televizor . Aveţi grijă mare domnilor de la Antena 3 că FMi-ul a cerut să fiţi scoşi din grila de programe sau cel puţin să vă ţină în amenzi usturătoare până vă cuminţiţi . Asta ca să fie învăţătură de minte şi altora care ar mai îndrăzni să facă ca voi .O să vă pună o placă pe care vă va pune să scriţi mare „ CINE FACE CA NOI CA NOI SĂ PĂŢEASCĂ ”
Urât din partea voastră că nu îl lăudaţi pe d-l Preşedinte şi partidul domniei sale măcar acum când doreşte binele poporului până la alegeri ,că după vine iar potopul .
Dacă şi la aceste alegeri mai iese tot PDL-ul atunci ne merităm soarta cu prisosinţă , sau aşa cum am mai spus de sute de ori 55 % dintre români sunt necinstiţi şi au tot felul de afaceri dubioase .