Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

vineri, 9 martie 2012

SETARI LA ANTIVIRUSUL AVAST IMPORTANTE


Dacă ai instalat antivirusul „Avast” şi ai constatat că îţi blochează anumite programe pe care tu le foloseşti pe calculator cum ar fi :IrfanView , Media Player Classic sau alte asemenea atunci trebuie să faci setările necesare pentru a fi întrebat dacă programul respectiv să ruleze sau nu normal .


Dacă nu le ai setate  atunci când încerci să deschizi un program ca cele enumerate mai sus vei avea aceste imagini pe desktop , şi nu va lăsa programul să ruleze având pe margini o porţiune roşie ca un chenar ce ace înseamnă că este scanat ca potenţial virus .Dacă eşti sigur că este un program bun atunci faci setările de mai jos .




Acum poţi să setezi ca programul respective să se deschidă normal , ai o casetă derulantă unde alegi normal , iar ca pe viitor să nu mai ai probleme bifezi şi căsuţa ca să ţină minte acest program antivirusul cu setarea pe care ai făcut-o acum .



Dacă ai făcut aceste setări de acum ai linişte din partea antvirusului Avast




 Ultima versiune de Avast are setată această opţiune pe „Automat” şi de aceea se vor închide automat unele programe ca cele de mai sus menţionate pe care el (avast) le consideră dăunătoare .



Din bara de jos sau de la iconul Avast deschizi programul Avast .


Dai clic pe „Protecţie Adiţională” ,apoi pe „Setări”

În această interfaţă trebuie să ai bifare „Activare Mediu Protejat ” , iar în caseta de lângă să fie setat „întreabă” , de asemenea să fie bifat şi Afişează informaţiile despre progres şi recomandarea finală .

Dacă nu este setat „întreabă” deschide caseta autoderulantă şi schimbă setarea din „automat” la „întreabă”.



Dacă ai alte nelămuriri nu pregeta şi deschide pagina de „Ajutor ”

Dai clic „Suport ” apoi mergi în partea de jos la „Program Help ”,acesta este în limba engleză dar google poate să traducă tot ce nu înţelegi tu în mare nu în totalitate dar te descurci .

Articole asemanatoare care poate te intereseaza despre Avast :
http://elisav-54-sibiu.blogspot.com/2012/03/antivirus-gratuit-cu-licenta-de.html