Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

miercuri, 2 decembrie 2009

COPIEREA FILMELOR DE PE YouToube

Ca mai toata lumea buna care se respecta dar nu stie cum sa copieze un filmulet de YouToube iata vin cu o posibilitate din multiplele care exista si pe care mari specialisti le cunosc cu mult inaintea noastra ca de aceaea se numesc specialisti .



Primul lucru lucru care trebuie sa-l faci este sa deschizi o pagina unde se afla filmuletul mult dorit , sau gasit din intamplare si pe care ai dori sa-l trimiti si prietenilor tai .

Apoi trebuie sa gasesti URL-ul filmului care de obicei se afla in dreapta filmului dar nu obligatori tot deauna . Copiezi acest URL si acum incepe partea frumoasa .

La adresa : http://vixy.net/ ( Despre acest serviciu:
Acest serviciu vă permite conversia unei Flash Video / FLV file (filme video YouTube, etc) pentru a MPEG4 (AVI/MOV/MP4/MP3/3GP) dosar on-line. Acesta este folosind un comprimat domeniul tehnologiei Transcoder (contur în japoneză). Se converteşte FLV să MPEG4, mai rapid şi mai puţin decât un lossy Transcoder tipic.
Atunci când ne trimiteţi un URL, acesta va descărca şi conversia la formatul video, şi apoi puteţi descărca fişierul convertit.
Flv pentru a MPEG4 motor Conveter este acum OpenSource. Puteţi descărca codul sursă, prin intermediul subversiune: http://sourceforge.net/svn/?group_id=183657
Pentru utilizatorii de Windows: Vă rugăm să instalaţi DivX pentru a juca DivX AVI.
Vixy.net Converter Desktop Versiunea (BETA):
Pentru versiunea dvs. de birou este disponibil acum. Se pare ca acest site şi de utilizare este aproape aceeaşi ca acest site. Este gratuit, dar cu Anunţurile. Este încă în versiune beta, astfel că va expira la Mar/31/2010.
Descarca Installer pentru Windows (XP, Vista)
Versiunea 0.8.1 Mar/31/2009
Dacă utilizaţi XP, vă rugăm să instalaţi. NET Framework 2.0.)
Descarca App pentru MacOSX (10.4, Mar/31/2009 10.5) Intel si PPC Versiunea 0.5.1
Pentru a instala app, vă rugăm să DMG deschide fişierul şi copiaţi app la "dumneavoastră de cerere" pliant. Fişierul va fi transformat în "Dvs. Film" pliant. (Puteţi schimba dosarul de ieşire de la "Preference" Meniu.)

gasesti pagina online unde poti descarca gratuit filmul dorit . Tot ce ai de facut este ca in caseta URL sa introduci URL-ul pe care l-ai copiat , apoi la converts dai AVIfor Windows (Dvx+Mp3) sau altceva daca nu-ti convine formatul acesta , dai start ,astepti sa se incarce , dupa care il descarci cu Download the converted video in folderul unde doresti pe calculatorul tau sau numai il mai vizionezi o data ceace nu cred ca asta era intentia . Avantajul este ca nu-ti mai incarci memoria calculatorului tau si cu un program in plus .Sar putea ca nu toate clipurile sa poata fi copiate cu acest program , in mare parte insa merg . SUCCES.

Niciun comentariu: