Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

joi, 3 decembrie 2009

Cum copiez o melodie de pe trilulilu

Am stat cu rabdare si am cautat parerile celor care inaintea mea cu mult au Downloadat muzica cu tot felul de programe care mai de care pe te miri ce saituri , care cele mai multe ori nu mai sunt , dispar ca magarul in ceata si te lasa cu buza unflata cand tie lumea mai draga si ai nevoie mai multa de acea melodie .


Am zis eu in mintea mea : mai frati romani nu aveti calculator sau de ce va trebuie un program anume de descarcat melodii ? Nu are Windowsul vostru atasat Movie Maker ? Cu asta si un microfon descarci ori ce melodie vrea muschii tai . Poate nu-ti place redarea asta se seteaza , invata sa setezi si nu mai trebuie sa cauti , ba mai mult este al tau si numai al tau nu trezesti ca nu mai este maine . Poate o sa spuna cineva da dar este mai mult de lucru . Pai si moca si fara munca chiar nu mai inteleg . Sau mai bine dati-mi mie un bip si dau eu fuga si va rezolv moca desigur si pe munca mea .

Munca este grea dar satisfactiile sunt pe masura si sigure nu-ti trebuie nici URL . Dai drumul si la meldie si la Start Movie Maker si cand e gata il salvezi si-l aranjezi tot cu movie Maker cum vrei tu sa arate si sa porneasca .

SUCCES .


Niciun comentariu: