Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

luni, 14 decembrie 2009

Filme pe internet cu Geoană

Înainte de alegeri cu 1-2 saptămâni la Antena 3 d-l Radu Tudor la emisiunea lui Gâdea Sinteza Zilei având ca invitat pe D-l Mircea Geoană candidat la funţia de preşedinte al României i-a atras atenţia că în viitor vor apărea filme cu domnia s-a trucate în aşa fel încât va jura că este el în acţiune . Atunci la vremea aceea credeam că-I un zvon şi doar atât . Dacă se caută în arhiva Antenei 3 se va găsi înregistrarea .Acum asistăm la tot felul de făcături menite să discrediteze pe unul sau pe altul . Ce fac autorităţile în acest timp că trebuie să se ştie clar cine a postat şi sursa exactă . Urâtă ţară ,urât suflet al populaţiei . Proporţia sper să nu fie tot de 50,4 la 49,6 în favoarea d-lui Traina Băsescu la urâţenia sufletească . Pentru că numai un om cu sufletul murdărit poate posta filme false .
Postam şi imagini dar mi se pare de prost gust să-mi murdăresc pagina cu asemenea făcături şi apoi nu aş face altceva decât să multiplic o filmare trucată care nu merită luată în seamă .
Dar dacă este bărbat cel –cea care a făcut filmarea şi este sigur că-I pe bune să iasă în faţă şi să spună „ Da domnilor eu am făcut-o în data de la ora de în locul de ” şi atunci toate sunt credibile .

Niciun comentariu: