Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

joi, 7 ianuarie 2010

BEŢI APĂ PE STOMACUL GOL

In Japonia zilelor nostre este foarte popular obiceiul de a bea apă imediat dupa trezire, în fiecare dimineaţă. Mai mult, testele cercetatorilor au demonstrat valoarea acestui obicei.
Public mai jos o descriere a folosirii apei, pentru cititorii .
Pentru cei în vârstă şi pentru bolile grave ca şi pentru bolile moderne, tratamentul cu apă a fost considerat de succes de catre o societate medicală japoneză, ca tratament sigur 100% pentru urmatoarele boli: Dureri de cap, dureri ale corpului, sistemul circulator, artrită, bătăi puternice ale inimii, epilepsie, grăsimi în exces, astm bronsic, tuberculoză, meningită, boli de ficat şi urină, vomă, gastrită, diaree, hemoroizi, diabet, constipaţie, toate bolile de ochi, cancer la organele genitale şi dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gâtului. METODA DE TRATAMENT
1. Dimineaţa, imediat după trezire, înainte de a vă spăla pe dinţi, beţi 4x 160 ml apă ( aproximativ o jumatate de litru in total) 2. Spalati-vă pe dinţi dar nu mâncaţi şi nu beţi nimic 45 minute. 3. După 45 minute puteţi bea şi mânca normal. 4. După 15 minute de la micul dejun, prânz sau cină nu mâncaţi şi nu beţi nimic timp de 2 ore. 5. Cei care sunt bătrâni sau bolnavi şi nu pot bea 4 pahare cu apă dimineaţa pe stomacul gol, pot ăncepe prin a bea apa mai puţină şi să crească gradual până la 4 pahare. 6. Metoda de mai sus va vindeca bolile şi toată lumea se poate bucura de o viaţă sănătoasă. Urmatoarea lista da numarul de zile de tratament necesar pentru vindecarea/ controlul/ reducerea principalelor boli: 1. Presiune ridicata a sangelui- 30 zile 2. Gastrita - 10 zile 3. Diabet - 30 zile 4. Constipatie- 10 zile 5. Cancer- 180 zile 6. Tuberculoza- 90 zile 7. Pacientii cu artrita ar trebui sa urmeze tratamentul de mai sus doar 3 zile in prima saptamana si incepand din a doua saptamana zilnic. Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse; oricum, la inceputul tratamentului s-ar putea sa fie necesar sa urinati mai des ca de obicei. Este si mai bine daca continuati acest tratament ca pe o activitate de rutina in viata voastra. Beti apa si ramaneti sanatosi si activi. Nu beti apa la masa. Celor carora le place sa bea apa rece, la masa, le sunt adresate aceste randuri: Apa rece va solidifica mancarurile uleioase pe care tocmai le-ati consumat. Va va incetini digestia. Odata ce acest "noroi" reactioneaza cu acidul din stomac, va fi absorbit mai repede decat hrana solida. Va depune un strat pe intestine. Foarte curand, acesta se va transforma in grasime si reziduuri si va duce la cancer. Este cel mai indicat sa beti supa fierbinte sau apa calda dupa masa. O nota importanta despre atacurile de inima: ar trebui sa se stie ca nu fiecare simptom de atac de inima va fi durerea in mana stanga. Fiti atenti la durerile intense in maxilar. S-ar putea sa nu ai prima data durere in piept, in timpul unui atac de inima. Greata si transpiratul intens sunt si ele simptome obisnuite. 60% din persoanele care au atac de inima in timp ce dorm, nu se trezesc... Durerea in maxilar va poate trezi dintr-un somn adanc. Fiti cu grija si atenti... Cu cat stim mai multe, cu atat sansele de a supravietui sunt mai mari.

Niciun comentariu: