Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Wall Street se confruntă cu o noua legislatie





NEW YORK / Boston (Reuters) - În cazul în care principalele bănci renunţă la capital lor privat şi de fondul de investiţii speculative, liniile lor de jos ar putea lua, un mare succes, deoarece aceste investiţii sunt, de asemenea, o sursă cheie de subscriere şi taxele de consiliere.
Preşedintele SUA, Barack Obama face apel pentru ca bancile importante să reducă riscul lor de a lua şi a investitorilor în stocurile financiare sunt în mod clar alarmat. Goldman Sachs Group Inc (GS.N) Acţiunile au scăzut mai mult de 7 la sută începând cu miercuri, înainte ca propunerea să fi fost lansată , şi JPMorgan Chase & Co (JPM.N) Acţiunile au scăzut mai mult de 9 la sută.
Băncile dau o dobândă de 5 la sută investitorilor în fondurile de capital privat din SUA şi reprezintă numărul de 9 la sută din capitalul investit, Partea leului din acest număr este capitalul gestionat în numele clienţilor, mai degrabă decât a investiţiilor băncilor pentru echilibru proprii.
"Pentru cele mai multe banci de investitii, principalele beneficii de a avea programe de capital privat, probabil, vine mai puţin din fişele extraordinare care le-au luat, şi mai mult de la faptul că a deschis usa clientilor pentru obtinerea de la grupurile de capital privat", a declarat Josh Lerner, un profesor de la Harvard Business School specializat in capital privat.
În timp ce băncile sunt relativ mici investiţiile directe din fondurile speculative, reprezentând 0,9 la sută, pentru unele banci mari, fondurile lor interne de investiţii speculative şi fondurile de capital privat oferăspre tranzacţionare o importanţă crucială, de subscriere, şi veniturile consultative.
Sanford C. Bernstein, analist Brad Hintz calculează ca fiecare 1 dolar investit de către o firmă de valori mobiliare în fond de propriile sale tranzacţiile comerciale bancare, pot adăuga până la un alt 47 de cenţi pentru venituri de tranzacţii şi a câştigurilor de investiţii în timp.
Băncile care ar suferi cel mai mult pentru astfel de restricţii sunt Goldman Sachs (GS.N), Morgan Stanley (MS.N), JPMorgan Chase (JPM.N), Şi Bank of America (BAC.N), A declarat Hintz.
În general, băncile comerciale ar putea suferi cel mai mult din cauza propuneri, a declarat Hintz, presupunând că legea sfârşeşte prin separarea afacerilor bancare comerciale de la cele de servicii bancare de investiţii.
"Exista un motiv real de îngrijorare pentru bancile comerciale", a spus Hintz.
Băncile sunt susceptibile pentru închiderea întreprinderile de capital privat către acţionari, mai degrabă decât de încercarea să le vândă în afara bucată cu bucată, a spus experţii.
"Cred ca vom vedea controlate spin-outs, mai degrabă decât de dumping active", a spus Lerner.
Un purtator de cuvant al Goldman Sachs a refuzat sa comenteze cu privire la planul de la Casa Albă pentru bănci şi ceea ce ar putea însemna pentru speculative de capital privat şi de unitati de fond. Un purtator de cuvant al JPMorgan Chase nu a fost disponibil imediat pentru comentarii.
Bank of America a declarat că nu operează un fond de hedging. It does operează BAML Capital Partners, o afacere cu capital privat, precum şi o unitate de proprietate de tranzacţionare. Analistii spun ca aceste unităţi ar putea fi afectate.
Conturi de tranzactionare de proprietate, pentru mai puţin de 1 la sută din totalul veniturilor, un purtator de cuvant al Bank of America a spus.
Băncile au de mai mulţi ani în plan reducerea investiţiilor de capital privat, a spus David de Weese, partener la firma de specialitate secundară Paul capital, şi că va continua probabil dar când nu spun . În plus, Basel II care a intrat în vigoare în Europa şi Japonia anul trecut şi sunt să intre în vigoare în Statele Unite până în 2012, creşterea valorii de capital pe care băncile trebuie să deţină faţă de investiţiile de capital privat, făcând exploataţie pe aceste active cu mult mai costisitoare, a adăugat el.
Directori Industrie aştepta că băncile ar trebui să poată să-şi păstreze aşa-numitele fonduri speculative de operaţiuni fonduri în cazul în care instituţiile, în esenţă, funcţionează ca intermediari pentru a ajuta clienţii lor de a investi în fondurile de hedging.
Unitati de fond de hedging, inclusiv fonduri de aşa-numitele fonduri de unitati, au fost profitabile pentru ambele gestionarilor de active ca Legg Mason şi pentru multe bănci.
Highbridge JP Morgan Chase's Capital Management LLP investeste 21 miliarde dolari, în multi-amiral strategie de fonduri speculative, fondurile de strategie unică speculative, orientate spre vânzare cu amănuntul de produse şi de mai lungă durată de strategie principală / capital privat-ca portofolii în numele clienţilor bogaţi.
Bănci precum JP Morgan ar fi în măsură să se menţină aceste unităţi şi au doar sa se retraga banii lor proprii în cazul în care este investit. In-house fonduri speculative în cazul în care o mulţime de bani al firmei este investit, cu toate acestea, ar fi mai problematică, observatori spun.
"Cel mai probabil rezultat este faptul că fondurile deţinute în prezent de către bănci va fi oprit spun ca entităţi independente", a declarat Kenneth Heinz, preşedinte al industriei de urmărire a grupului Hedge Fund Research.Dar punerea în aplicare a legislaţie, împreună va fi un proces lung, iar rezultatul este nimic, avertizează unii analişti . "The Devil's în detalii privind acest lucru," a declarat Paul Miller, analist, FBR pieţele de capital. "Există un potenţial pentru un mare impact asupra băncilor, şi există un potenţial de aproape nici un impact la toate, dar adaugă un strat de incertitudine pentru operaţiunile

Niciun comentariu: