Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

luni, 25 ianuarie 2010

Ce să aşteptăm de la Tablet Apple

















Sursa :
http://www.wired.com/gadgetlab/2010/01/apple-january-event/#ixzz0dbOFXg59Apple are o multime de evenimente planificate pentru presă miercuri.


Dar asta nu e singurul lucru pe care compania este probabil să-l anunţe. Actualizări la linia de MacBook şi iPhone OS sunt, de asemenea, susceptibile de a fi pe anunţ .

Iată ghidul nostru la ceea ce vă puteţi aştepta în mod realist.


Tablet Apple

Multiplele rapoarte independente au descris despre apariţia tabletei ca un procent de 10 - 11-inch iPhone sau iPod Touch. (AppleInsider's surse de comprimat descrie drept o prima generaţie iPhone care este întâlnit comprimat, mulţi au raportat, că va servi ca un produs substitut pentru reviste, ziare şi cărţi, oferind în acelaşi timp, de asemenea, de uz general - funcţiile de văzut în iPhone, cum ar fi jocuri, vizualizarea fotografiilor, navigarea pe web şi folosirea Apps.
Un raport recent de la The Wall Street Journal adaugă faptul că Apple va apărea pe piaţă ca un produs care pote fi partajat între mai multe persoane la domiciliu sau în săli de clasă, datorită ecranului său mai mare.
Un raportat al Sport A au susţinut comprimatul 10-inch OLED touchscreen, Care ar fi foarte bun pentru citit cărţi. Dar mai există, multe altele afişeate pe piaţă, şi ei, de asemenea, Apple ar costa aproximativ 400 dolari bucata. A 10-inch ecran tactil LCD, pe de altă parte, Apple ar costa 60 dolari - mult mai mult în conformitate cu tag-ul aşteaptă ca preţul de 1.000 dolari.
Un mister adevărat despre comprimat privind cât constă software-ul său şi interfaţa pentru utilizator. Pur şi simplu extinderea iPhone OS i se potriveşte un ecran mai mare, nu poate fi povestea întreagă .
Ne aşteptăm ca o interfaţă comprimat care se străduieşte să apeleze la toată lumea, la fel ca iPhone OS nu cu 3.5 sa-inch ecran, rampă de lansare pentru interfaţa de utilizator şi vârful degetului-sized icoane.
Ergonomia de intrare text va fi o provocare mai ales pe un dispozitiv care dimensiune. Oamenii informat asupra produsului spun că va include o tastatură virtuală. Dar dacă comprimat va fi servi ca o alternativă la un notebook sau netbook, un QWERTY ordinară virtuale nu se va tai.
Şi pentru a adăuga o vagă presupunere, credem ca Apple va extinde pe voce-caracteristica de recunoaştere văzut în 3GS iPhone, pentru a spori de intrare text.
Cu toate acestea, nimeni din afara echipei comprimat de la Apple nu are o idee solidă a ceea ce este interfaţă comprimat sau dacă va fi asa. Indicii doar minuscule este un citat dintr-un recent raport Apple angajat care a spus New York Times " Nick Bilton, "Veţi fi foarte surprins de modul în care interacţionează noul comprimat."
Dar aşteptaţi ca sistemul de comprimat de operare pentru a partaja o parte din acelasi ADN ca iPhone OS. Într-adevăr, iPhone relatărilor conţine unele elemente mai vechi, proiect de raft comprimat Apple.
Ce ar putea fi numit? Sleuthers de internet la MacRumors.com au fost găsite dovezi care sugerează Apple este interesat de numele iSlate, MagicSlate, iGuide şi iPad. Apple a depus, aparent pentru mărci comerciale pentru fiecare dintre aceste nume.
Apple nu numai că a depus pentru marca iSlate; asemenea, compania a procurat proprietate asupra iSlate.com domeniu, Făcând din acest candidat cel mai probabil.
În rezumat:
A 10 - pentru a 11-comprimat inch,
oarecum asemănătoare cu hardware-ul iPhone,
execută o versiune extinsă în mod substanţial de iPhone OS,
, probabil, numit iSlate,
cu o nouă interfaţă non-QWERTY,
, eventual, disponibil în două versiuni, LCD şi OLED,
cu Wi-Fi si 3G conexiunile de date.
Mai multe informaţii despre Tablet Apple citiţi în pagina online de pe :

Niciun comentariu: