Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

miercuri, 6 ianuarie 2010

S-A FORMAT UN NOU CURENT DE OPINIE – BLOGUL

Ca un paradox ceace scriu şi eu este tot pe blog , acesta este la moentul actual libertatea de expresie a celor care vor sa spuna ceva . Diferenţa între blogul meu şi logul –lui Năstase ( un exemplu ) este că al domniei sale este mai citit încă de o masă de oameni mai mare .
Mai este diferenţa că pe blog poţi scrie repede câteva cuvinte care le ai în momentul acela în minte fără a apela la televiziune sau radio . Aceştia din urmă vor căuta pe blogul oamenilor politici şi vor da pe post acele cuvinte matusalemice .
Vorbea d-na Simona Vărzaru ( Urania ) în emisiunea din 31 decembrie 2009 la ora 20:00 de o schimbare care va veni , schimbare care pentru mulţi va însemna foarte mult şi nu vor reuşi să se redreseze uşor . Cuvintele ei au fost un pic mai dure şi altfel aranjate . Aşa este asistăm deja la o lupă surdă , rece a unor politicieni ce simt că le fuge terenul de sub picioare . ( Ce este politica în România ? O adunătură de oameni care nu au alt ţel în viaţă decât acela de îmbogăţire . Parcă am mai întâlnit în istorie acest curent la mai toate formele de guvernare a ţării ) Schimbarea va veni din astral fără ca noi să avem vre-o contribuţie majoră . Unii vor înţelege printre primii tot datorită astralului şi vor fii pionierii noi concepţii , alţiii vor copia ce vor putea de la acesştia pentru început , o categorie va rămâne în opoziţie şi vor fi cei mai nemulţumiţi şi aşa mai departe . Dacă vreţi după părerea mea conceptul de politic va trebui să dispară aşa cum a dispărut şi a fost pus la zid conceptul de comunism . Cum se va numii noul concept îl cunosc doar cei aleşi de astre , ( poate sună mai pompos decât DUMNEZEU ) .

Niciun comentariu: