Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

miercuri, 4 aprilie 2012

EXODUL DE LA PDL ESTE IN CREŞTERE

Ce am urât cel mai mult la politica românească a fost exact exodul  politicienilor în preajma alegerilor de la un partid la altul funcţie de locul pe liste sau nu al unora sau altora . de fiecare dată asistăm cum unii politicieni îşi pun poalele-n cap şi fac tot felul de declaraţii care mai de care mai ciudate . Aşteptam ca aceşti domni  politicieni să vină în faţa  poporului şi să –şi ceară scuze alegătorilor , poporului  de care şi-au bătut joc de 4 ani . Nu am văzut şi nici auzit de nici unul care să vină să spună că regretă şi că se retrage din viaţa politică şi din PDL deoarece a realizat cât rău a făcut ţării şi poporului român .
Aştept de la USL să  facă ce a spus că va face atunci când vor veni la putere şi anume să ceară pedepsirea tuturor celor din PDL care au făcut rău ţării dar şi excluderea acestora din viaţa politică prin legi clare şi aplicate legal .







În emisiunea de la   „ Sinteza Zilei” d-l Cristian Preda a avut o prestaţie lamentabilă ,arogantă , lipsita de bun simţ atât faţă de moderatorul Mihai Gâdea , dar şi faţă de telespectatorii care au urmărit emisiunea . Încă o dată mi-a confirmat convingerea că aceşti oameni care au condus ţara sub conducerea  PDL-ului nu merită nici o clemenţă din partea electoratului şi mai puţin din partea poporului care ar trebui să  îi  pedepsească pentru aroganţa de care dau dovadă şi acum în al 24 –lea ceas .