Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

sâmbătă, 21 aprilie 2012

RDS-RCS FACE LEGEA –N ŢARA ASTA ?

Am mai scris despre acest subiect care deja mă enervează „ RDS-RCS ” această companie care a luat amploare peste noapte prin metode nu prea ortodoxe ca de fapt multe alte societăţi din România . Spun din nou că vinovaţi suntem noi poporul în integralitatea lui deoarece acceptăm toate aceste şarlatanii . Una din cele mai imbecile lozinci auzite după revoluţie în România şi care până în ziua de azi a funcţionat şi funcţionează este aşa numita „Cerere şi ofertă ” şi „ Preţul îl dictează cerea de ofertă ” Te duci în piaţă tuciuriul impune preţul pieţei dar este cerere şi ofertă , te duci la supernarket patronii impun preţul dar ţi se spune cu neruşinare cererea şi oferta a impus creşterea preţului de 23 de ani . Au apărut o mulţime de televiziuni ca ciupercile după ploaie , dar nu au fost în stare să creeze şi alternative la RDS-RCS iar acum aceştia din urmă vin cu aceiaşi lozincă „Cerere şi ofertă ”. Nu ne-am săturat oare de această minciună ? Până când ne mai mint politicieni în faţă ca pe nişte copiii de grădiniţă ? Când ne vom maturiza ? . Până atunci fiecare segment suferă şi ceilalţi se bucură că ei au scăpat deocamdată . Frumoasă ţară păcat că este populată de români .

Comentarii preluate de la : http://ro.stiri.yahoo.com/o-parte-din-abona%C8%9Bii-rcs-rds-r%C4%83m%C3%A2n-f%C4%83r%C4%83-antenele-lui-voiculescu.html 
şi care nu lasă loc de alte comentarii .

Asemenea cetăţeni locuiesc în România şi se bucură enorm atunci când moare capra vecinului fără să se gândească că le vor veni rândul şi lor mai devreme sau mai târziu . Atunci va fi un mieunat continuu din gura lor . Cei mai mulţi dintre aceştia nu au măcar curajul să  îşi dea identitatea dar latră tare .
Ce este şi mai trist  , aceştia au drept de vot şi decid pentru mine şi pentru tine .