Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

luni, 23 aprilie 2012

ACTUALIZEAZA SITE-ul /BLOG-ul TAU LA O PERIOADA RE TIMP


Pentru mulţi poate părea o prostie dar este bine ca din când în când dacă ţii la blogul tău şi la cei care îl vizitează  este indicat  să verifici personal  integritatea  paginilor  de pe blog/site dar mai ales  integritatea şi actualizarea  linck-urilor  către alte pagini inclusiv  către paginile site-ului /blogului tău . Poate vei spune  ce rost are ? Are o mare importanţă să fie active lincurile şi datele din pagină deoarece dacă  vizitatorul va intra o dată şi va constata că ceva nu este în regulă  nu numai că nu va mai reveni la tine dar nici nu te va anunţa că pagina respectivă nu funcţionează . Mai mult este bine să urmăreşti ce anume caută la tine vizitatori dacă ţi-ai format un brend  de blog să vezi cât de des  sunt  căutate  articolele , care anume  , eventual vino cu noi  informaţii la cele vechi  şi incită vizitatorul să mai  zăbovească pe pagina ta indicând  şi ale articole care l-ar putea interesa legat de subiectul respectiv .
Iată un exemplu de pagină unde există inserată o adresă către alt site , aceasta trebuie să funcţioneze atunci când dai clic pe ea nu să constate vizitatorul de exemplu că adresa respectivă nu mai există sau pagina respectivă s-a şters între timp . Mai ales când ai un blog/site de câţiva ani este posibil ca unele linc-uri să nu mai fie valide ,de aceea este indicată verificarea lor la o perioadă mai lungă de timp .

Se mai poate întâmpla ca să ai şi alte surprize de genul ştergeri de către heckeri a unor pagini sau alte probleme pe pagina ta pe care o ştiai în regulă .În concluzie dacă ai un blog / site la care ţii şi vrei să fii respectat de către parteneri de internet oferă date cât mai exacte ,fă trimiteri numai către pagini serioase şi nu accepta comentariile indecente ,acestea nu îţi va aduce mai mulţi vizitatori , ba dimpotrivă .