Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

duminică, 15 aprilie 2012

INSERARE DE IMAGINI INTR-UN EMAIL –YAHOO

De câte ori nu ai vrut să trimiţi o imagine unui prieten ,rude cunoscut şi ai fi vrut ca acestea să fie incluse în textul trimis nu attachment (ataşament). Ai introdus probabil un link şi tot nu ai fost mulţumit că imaginea nu este inclusă în textul tău mai ales dacă ai o imagine animată semnificativă .



Poate ai căutat un răspuns la această întrebare pe net şi ai găsit răspunsuri care nu te-au mulţumit . Acum poţi insera pozele tale în ori ce mesaj trimis prin Yahoo . Tot ce trebuie să faci este ca înainte de a pleca la drum să inserezi imaginile tale pe un blog sau un site chiar personal . Numai aşa poţi prin operaţia de „copy ,paste ” sau comandă de taste de pe tastatură „Ctrl+C şi Ctrl+V” să faci ce nu credeai că este posibil până acum când citeşti această postare .


Nu se poate insera poze ,imagini de pe calculatorul tău doar de pe blog /site .


Odată ce ai inserat pozele , imaginile pe un blog sau ai găsit un site de unde vrei să copiezi o imagine pe care să o inserezi în email .



Deschizi pagina de email Yahoo
Te autentifici pe adresa ta de email şi deschizi secţiunea de trimitere mesaje




După ce introduci adresele la care vrei să trimiţi  imaginile  , recomandat să foloseşti BCC , introduci titlul la email şi textul pe care vrei să îl aduci la cunoştinţă destinatarului ,poţi să faci inserarea imaginilor de pe blog/site prin trecerea cu mausul peste imaginea respectivă apoi folosind tastatura apeşi „Ctrl+C”  te duci în pagina web de email şi poţi face „ paste (Ctrl+V)” de pe tastatură sau să dai clic dreapta şi să foloseşti „Copy ” după care în email clic dreapta „Paste”






Asta este totul acum ai imaginea sau imaginile inserate în conţinutul email aşa cum ai dorit . Este atât de simplu că nici nu ai gândit să fie aşa de uşor .



Acest mod de introducere de imagini în mesaj este de mare ajutor la sărbători şi evenimente deosebite .