Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

marți, 10 aprilie 2012

SETAREA IMAGINI DE DESKTOP LA WINDOWS 7

Dacă la Windows XP setările desktop se făcea poate mai simplu sau se obişnuise utilizatori cu setările ,Windows 7 vine cu o noutate în acest serviciu şi după ce utilizatorul face clic dreapta pe desktop la fel ca şi la Windows XP alege din meniul ce apare „ Personalizare”( Personalization)
O dată făcut această operaţie va apărea o  casetă  în care vei găsi  mai multe  seturi de imagini sau mai bine zis mai multe foldere  cu imagini .
Dai clic stânga de două ori  pe imaginea aleasă  pe desktop apare imaginea aleasă  dar  în partea de jos stânga ai şi opţiunea „Fundal Desktop ” (Desktop background), pe care dacă dai clic se va deschide tot folderul de imagini.

În partea de sus a casetei cu imagini există opţiunea „ Locaţie Imagine” (Location Image ) , şi puţin mai spre dreapta găseşti caseta „ Răsfoire ” (Browse) unde poţi să cauţi în locaţiile tale alte foldere cu imagini .


Tot aici ai posibilitatea să setezi ca imaginea să umple tot ecranul , Potrivire , Extindere ,Cadre , Centru , deschizând caseta auto-derulantă „Poziţie imagine” (image position) . Dacă vrei să scapi de un folder cu imagini poţi să dai clic pe „Selectare Totală ” (Select All) apoi pe „Golire” „Clear ” .

Poţi să vezi şi :


http://elisav-54-sibiu.blogspot.com/2012/02/activare-windows-xp-cu-licenta-valabila.html

http://elisav-54-sibiu.blogspot.com/2012/02/activarea-windows-si-produselor.html
http://elisav-54-sibiu.blogspot.com/2012/02/programul-aura-sau-in-padure-cu.html