Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

miercuri, 25 aprilie 2012

POSTURI TV ONLINE

Flag Counter
  Dacă vrei să urmăreşti posturi online există linck-uri care te duc spre paginile online , dar există şi o pagină unde găseşti aproape toate posturile româneşti dar şi străine : http://www.cool-itv.net/  Nu este varianta cea mai bună dar ar trebui să fie o alternativă în cazul abuzurilor făcute de RDS-RCS  pe o perioadă scurtă şi pe care o pot folosi aproape toată populaţia ţări în condiţiile în care există un calculator sau un laptop aproape  în fiecare casă.


Pentru unele programe va fi necesar să instalezi anumite programe sau să foloseşti numai anumite browser pentru a putea viziona programele respective . Totul se găseşte pe pagina respectivă şi prin simplu clic pe programul respectiv eşti avertizat sau nu dacă trebuie să mai instalezi ceva ,dacă da te direcţionează automat către paginile de unde poţi descărca şi instala  cea ce ai nevoie , apoi restartezi calculatorul şi totul este în regulă poţi viziona programul dorit . De exemplu Antena 3 o poţi viziona pe linc-ul : http://www.cool-itv.net/ch/an3.html. cu browserul Internet Explorer  şi a două programe : SopCast Tv Plugin 5.4 Setup +  VLC media player 1.1.12   
Există şi un inconvenient nu vei putea capta imaginea de pe destop în timpul vizionării  emisiunilor cu un program de captură desktop gen : Extra Screen Capture Free sau Quick Screen Capture dar în rest transmisia este bună .
Dar probabil cei mai mulţi nu folosesc  această  variantă sau nu îi interesează captura desktop .