Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

joi, 19 aprilie 2012

UTILIZAREA OPŢIUNI „ sfc/scannow ” PENTRU REPARAREA FIŞIERELOR SISTEMULUI DE OPERARE WINDOWS


Această  opţiune scannow este una din multele posibilităţi specifice disponibile în comanda prompt şi care se utilizează pentru a executa  repararea ,curăţarea sistemului de eventualele erori .această comandă dacă găseşte fişiere lipsă ,corupte sau incomplete le înlocuieşte . După tastarea comenzi sfc /scannowîn caseta de executare  din „Start ” va porni un program care împreună cu CD-ul original de Windows pe care trebuie să îl introduci în unitatea optică va face toată treaba . După introducerea CD-ului nu uita să  închizi caseta ce apare pe desktop de la „Exit” 









IMPORTANT: Ca să poţi folosi această opţiune trebuie să fii autentificat ca utilizator cu drepturi depline de administrator .



Nu toate variantele de Windows cer introducerea CD-ului de Windows de obicei la Windows XP programul cere acest lucru . La terminarea scanări chiar dacă nu ţi se cere restartarea calculatorului este bine să o faci . Această operaţie este indicată ori de câte ori ceva nu este în regulă sau ai suspiciuni că unele fişiere nu ar mai fi intacte .System File Checher va verifica integritatea fiecărui fişier protejat de pe computerul tău .
Mai poţi vedea şi alte postări care au legătură cu acesta : http://elisav-54-sibiu.blogspot.com/2012/04/bara-laterala-desktop.html



http://elisav-54-sibiu.blogspot.com/2012/04/inserare-de-imagini-intr-un-email-yahoo.html

http://elisav-54-sibiu.blogspot.com/2012/04/inserare-de-imagini-intr-un-email-yahoo.html


http://elisav-54-sibiu.blogspot.com/2012/02/activare-windows-xp-cu-licenta-valabila.html