Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

vineri, 27 aprilie 2012

GUVERNUL MRU A CĂZUT LA MOŢIUNEA DIN 27.04.2012

Se spune că ori ce rău la un moment dat crapă . Azi am asistat la un compromis politic care a fost făcut până în ultimele clipe ale dezbateri moţiuni chiar cu ameninţări şi lacrimi .



Nu se ştie exact ce ameninţări a primit d-na Plăcintă dar a renunţat în ultima clipă să voteze moţiunea pentru care era decisă doar cu ceva vreme în urmă La numărătoarea voturilor s-a constatat că moţiunea a trecut cu 235 de voturi ,astfel guvernul Ungureanu fiind demis . Acum începe rolul preşedintelui şi tare am emoţii în legătură cu decizia pe care o va lua domnul Băsescu . El fiind un expert în cacialmale este de aşteptat ori ce decizie din partea domniei sale . Aştept cu nerăbdare momentul ,clipa când nu va mai exista pe scena politică acest personaj sinistru Traian Băsescu care a făcut mult rău României încă dinainte de 1989 şi până în prezent .

Ameninţări în plen din partea d-nei Elena Udrea la adresa d-nei Plăcintă
La plecarea din parlament Mihai Răzvan Ungureanu a lansat şi o temă de televiziune şi presă „ Nu am spus ultimul cuvânt “ , nu a specificat care cuvânt şi de unde ultimul . Ca să fie şi mai picantă politica Boc ameninţă cu demisia din funcţia de preşedinte de partid supărat foc că vai doamne a fost trădat de minorităţi . Dar când trădătorii plecau de la PSD şi îşi făceau partid ilegal în parlament nu mai era supărat . Ce să faci de ace ea se spune că eşti „curvă ca politica”



Traian Băsescu încă nu s-a hotărât pe cine să pună premier dar mai are timp să joace ultima carte . Poate atunci înţelegem şi ce a vrut să spună MRU cu „ ultimul cuvânt ”


Iată cum îl face praf Crin Antonescu pe premierul MRU în şedinţa moţiuni.