Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

marți, 21 februarie 2012

AI GRIJA TE DATELE TALE DE PE BLOG/SITE ŞI CALCULATOTR SINGUR

Iţi vine sau nu sa crezi dar nu te apără cu adevărat nimeni şi nimic in faţa atacurilor online dar şi mai puţin in faţa administratorilor de bloguri/site/domenii/etc dacă aceştia din urmă doresc să închidă un blog/site .


Dacă vrei să te aperi caută să faci salvări personale pe calculatorul tău la „ codului souce” al blogului /site şi dacă se poate fă salvările pe DVD ,hard external , styk sau alte surse externe a tuturor datelor tale importante .


Eu personal nu mai am încredere in absolut nimeni , nu pot să mă las la mâna cuiva că va avea grijă de munca mea . Desigur că se face mult pentru securitate ,pentru a nu lăsa heckeri să umble nestingheriţi pe internet dar asta nu înseamnă că totul este rezolvat şi tu poţi dormi liniştit . Ei (heckeri ) sunt totdeauna cu un pas înainte şi după ce te pui la adăpost de un atac , altul ţi se pregăteşte fără ca tu să ştii cum să te aperi .


Fă zilnic salvare de siguranţă ale datelor chiar dacă ţi se pare o muncă grea şi cu timp pierdut ,într-o zi te vei felicita pentru că ai făcut toate aceste salvări de siguranţă într-un loc sigur . Datele pierdute se recuperează foarte greu sau unele imposibil de recuperat .