Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

miercuri, 29 februarie 2012

SPAŢIU MAI MULT PE DESKTOP LA BROWSERUL INTERNET EXPLORER


Foloseşti browserul Internet Explorer şi constaţi câte o dată că spaţiu pe desktop este insuficient . de obicei atunci când doreşti să ai imaginea la un obiect sau chiar o pagină care ai dori să o vezi în întregime ca să o poţi capta cu o captură de ecran sau numai să poţi vedea toată imaginea de ansamblu . Nu ştii cum se procedează ? Ai mai multe variante eu am să îţi arăt două dintre ele :



1. Ţine apăsate tasta „Ctr” şi apasă apoi tasta „+ sau – ”de la tastatura numerica şi vei constata că pagina web se va mări sau micşora în funcţie de semnul apăsat -„+sau –”


2. În bara de instrumente a browserului ai opţiunea „tools ” în partea dreaptă , deschide caseta auto derulantă şi dai clic pe „Full Screen” . Vei obseva că îţi va dispărea din bara de sus aproape toate instrumentele . Nu te speria ai făcut mai mult loc pe desktop în acest moment




Ca să revii la normal, adică să ai din nou toate barele în partea de sus pune mausul în partea dreaptă şi când se deschide prima casetă apasă din nou pe „tools ” apoi din caseta auto derulantă faci clic din nou pe „Full Screen” şi vei avea din nou toate barele pe desktop .




Sper că ţi-a fost de folos aceste informaţii  uşore de folosit .