Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

joi, 23 februarie 2012

NERO 6 SETĂRI



rogramul de ardere pentru CD-DVD , Nero 6 este foarte uşor de folosit şi de asemenea în comparaţie cu variantele avansate de Nero 7,8,etc. nu are la instalare şi alte opţiuni care să încarce prea mult memoria calculatorului . Cu o interfaţă prietenoasă Nero 6 îndeplineşte tot ce are nevoie o persoană pentru a salva sau copia datele personale si nu numai .

După instalare trebuie să nu uiţi să setezi cei doi bătrânei în locul copiilor pentru a avea o performanţă mai bună dând efectiv clic pe imaginea lor .


De asemenea poţi schimba culoarea interfeţei de la cerculeţul cu culori prin clic pe el

În partea de sus se găseşte pictogramele de salvare , ştergere a CD-DVD /RW (reinscipţionabile ) sau setări .


Pentru inscripţionare date se dă clic pe pictograma Copy and Backup se caută Burn image to disc , unde vedeţi un chibrit aprins ,clic pe acesta şi vă va apărea această imagine

Închide  prima pagină ”Documentele mele ”
Vă rămâne această pagină unde tot de la flacără cu un clic mergi mai departe .
Din această interfaţă poţi să setezi pe ce suport anume faci arderea CD -R , DVD –R, CD-RW , DVD-RW etc . De asemenea dacă arzi date , muzică , video sau altceva , dacă vrei numai date atunci de la primul icon ”Data ” clic pe ”Data Disc” , dacă ai un program pe care îl salvezi pe un suport   atunci poţi opta pentru  ” Bootable Data Disc”
Deja ai ajuns la interfaţa unde vei încărca datele dând clic pe ”Add”
Alegi datele pe care vrei să le arzi şi apoi dai clic pe ” Finished  , te uiţi să vezi dacă nu ai depăşit volumul CD-ului sau al DVD-ului în bara de jos , nu trebuie să apară culoarea galbenă sau roşu , dacă ai depăşit volumul poţi şterge din datele introduse . La final eşti gata de sart .

Acum poţi să setezi viteza de ardere , ai grijă să nu fie la maxim deoarece poţi avea probleme la citirea lor dar nici prea mică deoarece va dura foarte mult , bifează cele două căsuţe , prima pentru multisesion şi a doua pentru verificarea discului după ardere .


Ai terminat dai clic pe ”Burn”şi aştepţi finalizarea . O casetă te va anunţa că s-a încheiat arderea dai clic pe OK . apoi pe EXIT şi discul va fi scos din locaş . Dacă nu vrei să faci o nouă copie apeşi pe NO , dacă vrei să repeţi aceiaşi ardere apeşi pe YES






Niciun comentariu: