Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

marți, 28 februarie 2012

ROMÂNIA ÎN FALIMENT ORDONAT

Toate ţările care au avut implementat regimul comunist ,după 1989 au trecut prin aşa zisă perioadă de reaşezare a valorilor ,sau mai bine zi de eliminare a foştilor comunişti care au luptat din umbră pentru destabilizarea ţarilor foste comuniste . Cu excepţia câtorva în general aproape toate au reuşit să îndepărteze structurile comuniste ,sau să îi anihileze,reuşind astfel să meargă înainte cu economiile ţârilor respective . În România Bulgaria ,Ungaria acest lucru a fost implementat mai greu deoarece imediat după revoluţie la conducere au ajuns tot oameni ai fostului regim comunist , regim care avea ca scop înrobirea poporului şi menţinerea lui în foamete şi umilinţă . Imediat după revoluţie au început să distrugă tot ce era construit din munca poporului şi care mai aducea profit ţări .(Agricultura ,industria , exploatările miniere , sănătatea , învăţământ , şi multe alte domenii) O altă metodă de înrobire a populaţiei este „DESCURCĂTE” , slogan lansat de Traian Băsescu dar aplicat de toate partidele politice din România .

Un alt procedeu folosit de către Traian Băsescu a fost şi este „DIVIDE ET IMPERA ” (http://ro.wikipedia.org/wiki/Divide_et_impera) , „divide şi cucereşte” , „ dezbină şi stăpâneşte ”, „ dezbină şi impuneţi voinţa” , „dezbină şi domină ” , în ori ce variantă ai lua aplicarea dictonului a adus numai dezastru în România postdecembristă şi nu numai .

Mai simplu a fost atunci când a trebuit să prostească poporul cu sloganul „ Trebuie să ne aliniem la Europa ” , „aşa cere FMI-ul ” când a fost vorba de creşterea preţurilor şi concomitent scăderea salariilor .

Dacă la început s-a folosit aşa numita inginerie financiară aplicată până în anul 2005 . până la această dată s-a tot adăugat zerouri bancnotelor ajungându-se la recordul de 4 zerouri ( 1-1000 ) lei şi în 2005 au fost tăiate aceste zerouri constatând că de fapt tot cea ce credeau uni că au adunat s-a devalorizat automat î 2005. În tot acest timp băieţi deştepţi au ştiut cum , cât şi unde să investească , făcând bani din nimic (spunem noi ) dar de fapt furând de la toţi şi împărţind doar între ei câţiva oameni politici şi oameni loiali lor .

Astăzi asistăm la o ploaie de televiziuni , ziare ,reviste , toate sau aproape toate trăind de fapt din bani publici , de fapt din banii tuturor .Şi aici ar fi multe de discutat , de exemplu sistemul sem folosea încă din perioada comunistă în comerţ fura unul plăteau toţi inclusiv cel care a furat ,dar cota plătită de cel care fura era infim de mică în raport cu valoarea mare furată .

O altă metodă de înrobire au fost salariile , venit din care trăiesc în proporţie de 60% dintre români şi fără de care mulţi au recurs în ultimul timp la gesturi extreme în urma disponibilizărilor masive făcute de actualul guvern .

Unul dintre vinovaţi principali care s-a regăsit aproape în toate partidele politice perindate la putere a fost UDMR, o formaţiune care nici măcar nu este un partid dar care a ştiut în toţi aceşti 23 de ani să profite de lupta de dezbinare a politicienilor şi a profitat din plin .