Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

luni, 27 februarie 2012

LOVITURĂ PE SCENA POLITICI ROMÂNE



Atunci când nimeni nu se aştepta preşedintele Traian Băsescu a mai dat o lovitură opoziţiei prin nominalizarea în funcţia de şef la SIE a d-l Meleşcanu care se afla în partidul liberal . Ce este foarte interesant că d-l Meleşcanu care este un foarte bun orator dar şi politician a acceptat o propunere făcută de d-l Traian Băsescu ,preşedintele care se cunoaşte câte jocuri murdare a făcut în toată cariera politică a domniei sale . Pe cât de uşor a acceptat d-l Meleşcanu funcţia fără a anunţa măcar colegi de partid pe atât de bulversaţi sunt liberali în frunte cu liderul Crin Antonescu. Pe scena politică apele deja sau tulburat şi toată lumea a început să facă speculaţii . D-l Antonescu spune că el a avut o bănuială asupra d-lui Meleşcanu cu mult timp în urmă ,pe vremea când Dl Meleşcanu dădea interviuri în ziarele băsiste în favoarea preşedintelui Traian Băsescu .Meleşcanu va fi exclus din PNL în următoarele zile .
Se discută tot mai pe faţă despre relaţia lui Meleşcanu cu securitatea , faptul că era şi este ofiţer sub acoperire infiltrat în sânul PNL-ului , şi multe acuzaţii la adresa politicianului Meleşcanu care nu a avut până în acest moment nici o ieşire publică TV în sensul de a aproba sau nega acuzaţiile .
Cert este că acum tot mai mulţi spun că ştiau că este ofiţer sub acoperire şi se naşte întrebarea de ce a fost ţinut în continuare în PNL ? Ce se mai ascunde în spatele politicienilor ? în cine mai poate avea încredere votantul la urnă ?
S-a mai vehiculat culmea ideea că d-l Meleşcanu a fost racolat pentru a candida la alegerile prezidenţiale la funcţia de preşedinte în locul d-lui Traian Băsescu …