Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

marți, 14 februarie 2012

Email spam care te deranjează


acă faci parte din categoria celor care s-a saturat să tot primească email în  folderul  Spam” Yahoo are opţiune pentru ştergerea automată a acestor mesaje şi anunţarea destinatarului că email-ul nu a fost livrat . Tot ce trebuie să faci dacă nu ştiai este să copiezi adresa de email care te deranjază  cu spam apoi să  intri în  partea de „Mail Option şi în partea stângă a pagini să dai clic pe  blocare adrese (vezi imaginea a doua ).




Apoi Introdu adresa de la care nu vrei sa mai primeşti spam în caseta încercuită cu roşu ,dai clic pe demnul + din capătul casetei şi adresa se duce jos în caseta alăturată . De acum nu vei mai avea probleme cu această adresă . Toate mesajele primite de la acel cineva vor fi şterse automat şi anunţată persoana că email nu a fost livrat . Poţi să introduci aici până la 500 de adrese şi poţi pe cele vechi să le ştergi în timp . Mult succes .


Cei care vor da Copy- Paste la acest articol şi voi fi înştiinţat că a fost postat pe alt site –blog voi face demersurile legale .