Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

sâmbătă, 25 februarie 2012

WAZZUB




TEPELE DE PE INTERNET SE TIN LANT

Daca pana acum stateam in dubii daca trebuie sau nu o lege clara si ferma pentru mediu online astazi am avut confirmarea , daca mai era necesar ca aceasta lege trebuie data cat mai repede si cat mai ferma .
Anul trecut internetul romanesc si nu numai era invadat de anunturile unui site care promitea marea cu sarea celor care posta o proprietate pe acel site minune si in numai 3 saptamani daca nu se vindea locuinta primeai o avere despagubire de la asa numitul patron al site-ului care avea o adresa undeva in America cea libera si mult visata de multa lume inainte de 89.
Cautand pe mai multe site-uri am descoperit ca de fapt in spatele site-ului din Romania si nici nu a negat se afla d-l Laurentiu Bogdan care era trecut operator Marketing PropertyWikia Romania .

Apoi a urmat o ploaie de alte intoxicari cu un site care din nou propune imbogatirea celor care se inscriu pe acest site si mai mult mai si aduc pe alti dupa el ,(WAZZUB), site care se doreste a fi un concurent agresiv al lui Google ,Yahoo,si a ltor brenduri internautice . Ce sa vezi adresa de domiciliu a proprietarului apare tot in America ,tot fictiva , dar ce este si mai alambicat in Romania apare ca operator Marketing nimeni altul decat Laurentiu Bogdan . Coincidenta sau nu dar asta este si ori ce comentariu este de prisos .

Probabil in urma publicari acestui articol voi primi replica d-l Laurentiu Bogdan , eu nu-l acuz de nimic , este doar o constare ca domnia sa se regaseste si in aeasta afacere de altfel foarte foarte ……




    Property Wikia  NU MAI FUNCTIONEAZA
Daca totusi insisti sa introduci adresa vechiului site  se va deschide  asa ceva :

Vi se pare cunoscut site-ul ?
Ca este sau nu implicat d-l Bobdan Sanda ramane sa stabiliti voi cei care cititi aceasta postare . Asa arata un e-mail trimis de d-l mai sus mentionat :

In traducere romaneasca suna cam asa :
STIRI SUPER IMPORTANTE şi interesante .... LA: 1 More1 recipientCC: recipientsYou Mai multe

CCA: recipientsYou Detalii Afişare din: Laurentiu Bogdan Sanda LA: sanda_b_l@yahoo.com~~V~~HEAD=NNS mesaj semnalizat sâmbătă, 25 februarie, 2012 9:08 am
Hei băieti ... Vestea cea mare!
NOUTATI pe blog. brand nou
Toţi membri să ştiţi despre acest urgent ca acest lucru este foarte important pentru cei care nu au semnat încă pentru comunitate socială
Du-te aici: http://heywazzub.blogspot.com

PASS acest lucru pe vă rog, şi Stay tuned.
Dumnezeu să binecuvânteze,
-
Laurentiu Sanda

WAZZUB

Skype: laurentiu.bogdan.sanda

~ Puteţi avea tot ce vreţi, Daca va ajuta suficienţi oameni doar , pentru a obţine ceea ce doresc ~
Dezabonare: Dacă doriţi să fie şterse din baza noastră de date, vă rugăm să răspundeţi cu: Şterge